Mi az a munió?

A munio latin szó, azt jelenti: védem, biztosítom, de egy kulcstartó bejegyzett márkaneve is, ami azonban nem csupán esztétikus kiegészítő, hanem elsősorban hatékony önvédelmi eszköz.

A munió fejlesztője az amerikai harcművész Philip Ventrello. Régóta oktat nőket nemi erőszak elleni önvédelemre, és a programokon túl sok olyan résztvevővel találkozott, aki már átélte a traumát. 

Funkció és dizájn

Phil tudta, hogy a nők is használhatnának olyan hatékony önvédelmi eszközt, mint amilyen a fa vagy fém marokbot kulcstartós változata (ún. kubotan), csak az nem túl stílusos kiegészítő...

Mivel Phil profi grafikus is, tervezett egy olyan kulcstartót, ami a kubotannál és taktikai tollaknál jobban simul a kézbe, és amit nők is szívesen használnak, mert ráadásul jól is néz ki.

Küldetésünk

A munió küldetése a megelőzés, fiatalok, nők elméleti és gyakorlati képzése, hogy tudatosabban védhessék a határaikat, és támadás esetén képesek legyenek kiszabadulni a helyzetből.

Őszintén reméljük, hogy sosem lesz rá szükséged, de hisszük, hogy egy – saját szervezésben 3 órás – programon is át lehet adni annyi tudást és egy eszközt, ami megmentheti az épséged, az életed.

C O P Y R I G H T 

MUNIO™ and MUNIO Self Defense Workshop™ are Registered Trademarks of SANCTUS Enterprises LLC. Used by Permission. Visit MunioSelfDefense.Com

A D A T O K ,  E L É R H E T Ő S É G

Copyright Munio Budapest – Szalai András e.v. (54191635) Kapcsolat: E-mail  / FaceBook – A MUNIO™ és a Munió Önvédelmi Műhely™ védett márkanevek.

0

 .